Från och med 1/2 2020 jobbar vi återigen på uppdrag av Region Skåne med utprovning av bröstproteser. Der betyder att du som är bröstopererad numera har möjlighet att vända dig till oss när du behöver en protes. Vi har ett stort urval av både proteser, BH och badkläder och har vi inget som passar så beställer vi hem till dig.

Vi hade under 19år som ortopedteknisk avdelning (SOL) på lasarettet i Helsingborg ansvaret för anpassningen av bröstproteser och   utprovning av badkläder och BH, så vi ser fram emot att återse många tidigare patienter och kunder.

Du som är bröstopererad har rätt att alltid ha 2 välfungerande proteser per opererad bröst. Första gången du ska få en protes behövs en remiss från bröstmottagningen, men därefter behöver du ingen remiss.

Region Skåne har bestämt att det ska betalas 200 kr i patientavgift vid varje protesutprovning, så har du frikort så glöm inte att meddela oss detta. Bh får du bekosta själv.

Mest glädjande är att få vara en del av det första lilla steget mot fritt vårdval för bröstopererade så vi ser fram emot att välkomna dig i våra fina nyrenoverade lokaler på Hälsovägen 1 (mitt emot teatern)

 

Du kan boka tid på tel. 042-13 95 50 , personligt i butiken, online på www.fotsko.valei.com eller via vår hemsida www.fotsko.se