Helsingborgs största skobutik med spetskompetens hittar du på Hälsovägen 1. Individuellt tillverkade skoinlägg och bekväma skor är bara en liten del av vad vi jobbar med. Många besvär är fotrelaterade, så det ger god mening att boka en konsultation om du har besvär med hälsporre, plantarfasciit eller t.ex ont i knä eller höft. Om du behöver individuella skoinlägg så ska du veta att vi gör allting själva på plats.

Vi har kompetent personal med mera än 75 års samlad ortopedteknisk erfarenhet och stort nätverk av andra vårdgivare. 
1994 grundades SOL (Skandinaviska Ortopedtekniska Laboratoriet) av Bengt Söderberg och Helle Möller då vi fick förtroendet att förse dåvarande Malmöhus Läns Landsting med ortopedtekniska hjälpmedel. På sjukhusen i Helsingborg, Landskrona, Orup, Lund och Ystad fanns våra ortopedtekniska avdelningar.
2008 öppnade vi butiken Om kroppen/Fot & Skospecialisten på Hälsovägen 1 i Helsingborg, för att kunna hjälpa alla som inte fick hjälp via sjukvården. Välkommen in i vår butik.

Sedan 2020 arbetar vi åter igen med utprovning av bröstproteser på uppdrag av Region Skåne.

I vår butik och klinik har vi inrett en avancerad rörelseanalys avdelning med syftet att kunna utföra  löp- och gånganalyser. Om du bokar en konsultation kommer vi  undersöka dina fötter, knä, höft eller rygg beroende på dina besvär.  Boka här för konsultation.

Här är alla välkomna och du behöver ingen remiss. Vi har även avtal med många försäkringsbolag, så vi finns här för dig.