Löpanalys Plus

Samma som Löpanalys standard men här går vi igenom din skadehistorik och här görs en sjukgymnastisk bedömning och undersökning. Detta rekommenderas om du besväras av en skada eller har återkommande skador som du misstänker kan kopplas till din löpning.

Har du redan en sjukgymnastkontakt eller planerar att skaffa en efter besöket, mejlar vi gärna rapporten och filmerna till din sjukgymnast. Vi vet vikten av att analysera skadeorsaker i de specifika situationerna där de uppkommer. Detta kostar ingenting extra och då kan du alltså köpa en vanlig Löpanalys Standard.

 

Pris Löpanalys Plus: 1800 kr

Pris Löpanalys Plus + uppföljning: 2195 kr

Tid för besöket: 60 + 40 min

 

Boka tid

 

 

Löpanalys Distans

Du kanske bor långt ifrån Helsingborg eller känner att det räcker med mejl och telefonkontakt för att få hjälp med ditt löpsteg. Löpanalys distans innebär att du tar hjälp av en vän för att filma ditt löpsteg och mejlar filen till rorelselabb.@fotsko.se. I paketet ingår en telefonrapport 1-2 veckor efter att du har skickat filmen.

Här kan du också köpa till en uppföljning då du mejlar nya filmer och får en mejlad rapport och/eller 15 minuter telefonrapport. Uppföljning kan göras från 1 – 12 månader efter första analysen.

 

Pris Löpanalys Distans: 495 kr

Uppföljning: 245 kr

 

Boka tid

 

Är du nyfiken på våra löpanalyser eller har svårt att veta vilken som passar just dig är du självklart välkommen att höra av dig till rorelselabb@fotsko.se