BEHÖVER DU INLÄGG ?

 Att satsa på skoinlägg och bra skor er sannolikt det viktigaste du kan göra för att undvika överbelastningsskador. Oavsett om du är motionär, elitidrottare eller bara blir trött i fötterna efter en lång dag på jobbet så låt oss göra en biomekanisk fot & gånganalys. 

Använder du skoinlägg blir belastningen av din fot mer jämt fördelat. Hälsporre, plantarfasciit och Mortons neurom  blir mindre besvärande när din fot får bättre stöd och avlastas där problemen finns.

Inlägg ger mycket bättre komfort och passform i dina skor. Detta är viktigt att tänka på för dig som går i skyddskor eller spelar fotboll i skor med dålig dämpning. 

Felställningar i foten påverkar dock inte bara foten. Det kan även vara anledningen till att du har ont i knäet eller höften.  Upplever du besvär under hälen, i hälsenan, hålfoten, trampdynan, knä eller höft så skulle du sannolikt ha nytta av inlägg.  

Individuellt tillverkade inlägg 

är anpassade helt efter dina fötter. Efter en biomekanisk analys av dina fötter avgör våra ortopedingenjörer i samråd med dig hur skoinläggen ska utformas.   

Vi tillverkar inläggen utifrån dina behov och önskemål. Önskar du tunnare inlägg  till finskor eller skidpjäxor så kan vi även göra detta. 

I vår butik hittar du ett stort urval av skor och sandaler med löstagbar innersula. Detta gör att du får plats med dina inlägg i våra skor.

Individuella inlägg görs efter en scanning eller avgjutning beroende på foten och vilken typ av skoinlägg du behöver.

Första paret kostar från 1995 kr. inkl. analys. Därefter kan du beställa flera par för 1395 kr/par. 

I mån av tid och om vi kan scanna din fot har vi möjlighet att göra en direktleverans, då vi tillverkar allting själva på plats. Meddela oss vid bokningen om du kommer långväga ifrån och önskar detta.

Boka tid för Fot & Gånganalys

Prefabricerade inlägg 

I vår butik kan vi även erbjuda ett bra sortiment av färdiga sulor.
SoftWalk är t.ex gjort i ett mjukt material som ger en hög komfort och löser många fotproblem (pris 595 kr). Vi har flera olika modeller som kostar från 250-650 kr.