BEHÖVER DU INLÄGG ?

Att satsa på fotinlägg och bra skor er sannolikt det viktigaste du kan göra för att undvika överbelastningsskador. Oavsett om du är motionär, elitidrottare eller bara blir trött i fötterna efter en lång dag på jobbet så bör du överväga att låta oss göra en biomekanisk fot & gånganalys.

Vid användande av ett inlägg blir belastningen av foten mer jämt fördelat vilket medför att mjukdelarna under hälen och trampdynan skonas och det är ofta i dessa områden som belastnings relaterade problem uppkommer.

Inlägg ger dig också  mycket större komfort och bättre passform i dina skor, vilket inte minst er viktigt för dig som kanske måste gå i skyddskor eller spelar fotboll i skor med dålig dämpning.

Felställningar i foten påverkar dock inte bara foten. Det kan även vara anledningen till att du ont i knäet eller höften.  Upplever du besvär under hälen, i hälsenan, hålfoten, under framfoten, knä eller höft så skulle du sannolikt ha nytta av inlägg.  

 

Individuellt tillverkade inlägg

är anpassade helt efter dina fötter. Efter analys av dina fötter avgör vår ortopedingenjör eller ortopedtekniker i samråd med dig hur fotbädden/inlägget ska utformas. 

Vi tillverkar inläggen utifrån dina behov och önskemål. Önskar du tunnare inlägg  till finskor eller skidpjäxor så kan vi även göra detta.

I vår butik hittar du ett stort urval av skor och sandaler med löstagbar innersula gjort för anpassning av individuella inlägg. Köper du sandal och inlägg till sandal så bjuder vi på klädsel av inlägget (värde 295 kr).

Individuella inlägg görs efter en scanning eller avgjutning beroende på foten och vilken typ du behöver. Första paret kostar från 1895 kr. inkl. analys. Därefter kan du beställa flera par för 1345 kr/par.

I mån av tid och om vi kan scanna din fot har vi möjlighet att göra en direktleverans, då vi tillverkar allting själva på plats.

Boka tid för Fot & Gånganalys

 

Prefabricerade inlägg

I vår butik kan vi även erbjuda ett bra sortiment av färdiga sulor.
SoftWalk är t.ex gjort i ett mjukt material som ger en hög komfort och löser många fotproblem (pris 595 kr). Vi har flera olika modeller som kostar från 250-650 kr.