BEHÖVER DU INLÄGG ?

Inlägg och bra skor kan underlätta överbelastningsskador som uppstår vid långvarigt gående eller stående på hårt golv. Vid användande av ett inlägg blir belastningen av foten mer jämt fördelat. Detta medför bla. att mjukdelarna under hälen och trampdynan skonas och det är ofta i dessa områden som belastnings relaterade problem uppkommer.

Felställningar i foten kan ge upphov till en ökad belastning av såväl fötter som knä.Överdriven
pronation eller supination kan korrigeras med ett inlägg.

 

Individuellt tillverkade inlägg

är anpassade helt efter dina fötter. Efter analys av dina fötter avgör ortopedingenjören eller ortopedteknikern i samråd med dig hur fotbädden/inlägget ska utformas. Vid tryckkänsliga punkter kan avlastningar göras.

Vi tillverkar inläggen utifrån dina behov och önskemål. Önskar du tunna inlägg som till finskor, skidpjäxor eller idrottsskor så kan vi även göra detta. Om du vill kunna använda sandaler så har vi ett stort urval med löstagbar innersula gjort för anpassning av individuella inlägg. Köper du sandal och inlägg till sandal så bjuder vi på klädsel av inlägget (värde 295 kr).

Individuella inlägg görs efter en scanning eller avgjutning beroende på foten och vilken typ du behöver. Första paret kostar från 1895 kr. inkl. analys. Därefter kan du beställa flera par från 1195 kr/par.

I mån av tid och om vi kan scanna din fot har vi möjlighet att göra en direktleverans, då vi tillverkar alting själva på plats.

Boka tid för Fot & Gånganalys

 

Prefabricerade inlägg

I vår butik kan vi även erbjuda ett bra sortiment av färdiga sulor.
SoftWalk är t.ex gjort i ett mjukt material som ger en hög komfort och löser många fotproblem (pris 595 kr). Vi har flera olika modeller som kostar från 250-650 kr.
Varmt välkommen!